onsdag 14 oktober 2009


Ja då är hösten här, underbart tycker jag. Frisk o klar luft o fina färger o förhoppningsvis härliga långpromenader med fika som väntar!


Rubens tassar är bättre men det tar tid, uch han blir så rastlös när han inte får göra det han brukar. Vi försöker gömma godis o träna klosslåda i brist på promenader.

Han har långsamt blivit bättre i pälsen med homopat medecinen el förresten så vet jag inte säkert om det är just det el om det bara beror på att jag bytt foder åt han, bättre är han iaf.


Ville har blivit matte o husses nya värmefilt på nätterna, han ligger verkligen påå fötterna, herrejisses va varmt det blir!! jag svettas o kan inte sova o Peter tycker det är toppen med 20kg päls på fötterna, frysen som han är.


Lungt på hästfronten hoppas det blir bättre längre fram, längtar :) kanske man skulle ta sig en hösttur på nån turridningsfirma.....


Onsdag idag, hoppas på en långtur på söndag, fint väder tack!
ps/ Bilden visar Ruben o Villes första möte /ds

1 kommentar:

  1. Hallojsan.
    Jo nog känns det att både hösten är här och vintern i antågande. Känns rätt OK ändå. Blir inte så hektiskt då med alla "utemåsten". Bara att vara inne o mysa i lugn och ro. Lägga på chokladhullet lite till ;).
    Ha en bra helg/ Syster yster

    SvaraRadera